Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ιαβέρης: Ένας χρόνος από τη δωρεά νεφρού στο γιο του

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρού από τον γνωστό οδηγό αγώνων, Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) στο γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα. Από τότε ξεκίνησε η «ανηφόρα» του Κωνσταντίνου Ιαβέρη, καθώς υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις. Μετά από τις εξετάσεις οι γιατροί βρήκαν ότι ο πατέρας του ήταν συμβατός δότης. Ο Ιαβέρης δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό τη συνέχεια και ακολούθησε η επέμβαση που θα άλλαξε τη ζωή του Κωνσταντίνου.

Σήμερα, δώδεκα μήνες μετά, όλα εξελίσσονται ιδανικά και η ζωή τους επέστρεψε στη κανονικότητα. Η δωρεά νεφρού έδωσε δεύτερη ζωή στο γιο και επιστροφή των δυο στους αγώνες της ζωής και του αθλητισμού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση» αναφέρει περιχαρής ο Ιαβέρης για να συμπληρώσει ο γιος του, Κωνσταντίνος: «Όλα εξελίσσονται τέλεια. Είναι μεγάλη ανακούφιση σε επίπεδο λύτρωσης. Ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό το δώρο ζωής, το γιατρό μας Βασίλη Βουγά και όλους όσους συνέβαλαν για αυτήν τη νέα ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.