Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Έφθασε στην Βοστώνη ο Παναγιώτης Ραφαήλ - Μετά από μήνες αγωνίας το θαύμα έγινε - Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η σωτήρια θεραπεία

Ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες το ταξίδι του μικρού ήρωα Παναγιώτη Ραφαήλ από την Αθήνα στην Βοστώνη, όπου θα ξεκινήσει την σωτήρια θεραπεία για να σταθεί όρθιος.
Οι γονείς του συγκινημένοι για την
τιτάνια προσπάθεια που έφθασε στο τέλος της με ανάρτησή τους δήλωσαν:
Μόλις φτάσαμε στη Βοστώνη!!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!!!

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Ραφαήλ και οι γονείς του "πέταξαν" με νοσοκομειακό αεροσκάφος και με συνοδεία γιατρού και νοσηλευτή. Το ταξίδι της ελπίδας έγινε πραγματικότητα μετά και την στήριξη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε Ελλάδα και Κύπρο για την συγκέντρωση του υπέρογκου ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την θεραπεία.
Στην Βοστώνη περιμένουν την οικογένεια μέλη της ομογένειας , που θα τους φιλοξενήσουν και θα τους έχουν κοντά τους για τους μήνες που θα απαιτηθεί να παραμείνουν στην Αμερική για την θεραπεία.
Ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής Δρ. Βασίλειος Δάρρας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και επικεφαλής του Τμήματος Νευρολογίας του Boston Children's Hospital, που έχει αναλάβει την θεραπεία του παιδιού, θα τους αναμένει επίσης , καθώς τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει σειρά εξετάσεων, πριν αρχίσει η χορήγηση του φαρμάκου, που μέχρι σήμερα έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε όσα παιδιά έχει χορηγηθεί.

1 σχόλιο:

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.