Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πέθανε ο πατέρας του ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον


Πέθανε ο πατέρας του ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον Στα 89 του χρόνια - Έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας
Σε ηλικία 89 ετών πέθανε όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του θρυλικού ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον, Τζο Τζάκσον. Ο εκλιπών είχε εισαχθεί σε
νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, πάσχοντας από ανίατη ασθένεια. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο.
Τη δεκαετία του 1960 ο Τζο Τζάκσον εκπαίδευσε αυστηρά τα μικρά παιδιά του στη μουσική και το χορό, και οδήγησε τους The Jackson 5 στην αναγνώριση και τη διεθνή επιτυχία.
Ο Τζο Τζάκσον υπήρξε επίσης μάνατζερ των θυγατέρων του, Λα Τόγια, Τζάνετ και Ρέμπι Τζάκσον. Συνολικά απέκτησε 11 παιδιά. Η υγεία του ήταν κακή εδώ και χρόνια ενώ το 2015 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο.
Τον περασμένο Μάρτιο όπως διαβάσαμε στο newsit.gr, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό, φωτογραφικό λεύκωμά του «Πολύτιμες στιγμές: 60 χρόνια στη σόου μπίζνες».
*Η τραγική σύμπτωση είναι πως μόλις πριν από 2 μέρες, στις 25 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009 σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.