Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Τριπηλόπουλος: Η δική μου προσωπική ιστορία

 

Είμαι ο Δήμος Τριπηλόπουλος και ήρθε η ώρα για την δική μου ιστορία. Τον Μάρτιο του 2017 ύστερα από εξετάσεις ρουτίνας, φάνηκε πως έχω κάτι στους νεφρούς. Βρέθηκα μετά από λίγες μέρες να ακούω από τους γιατρούς του νοσοκομείου Λιβαδειάς, πως πάσχω από ΧΝΑ. Εκείνη την στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Κατεβαίνω στο Ιπποκράτειο Αθηνών και

κάνω βιοψία και μέχρι να έχω το αποτέλεσμα, ξεκινάω αυστηρή δίαιτα,κόβω αλάτι, ελάχιστο κρέας, καθόλου φρούτα κ.α. Βγαίνει το αποτέλεσμα και έχω σπειραματονεφρίτιδα IGA. Ξεκινάω μια θεραπεία για οχτώ μήνες και ενώ όλα πάνε σχετικά καλά, στην τελευταία εξέταση τα πάντα έχουν διπλασιαστεί.

Τότε η γιατρός μου λέει πως υπάρχουν δυο λύσεις, ή αιμοκάθαρση ή μεταμόσχευση. Την στιγμή που μου λέει αυτό πετάγεται η μητέρα μου και λέει θα δώσω εγώ τον δικό μου. Από εκείνη την στιγμή και μετά κάνουμε ότι χρειάζεται για να τελειώσουμε γρήγορα με τις εξετάσεις για τον φάκελο μας. Τελειώσαμε γρήγορα και φτάνει η μέρα που λαμβάνω το δώρο ζωής από την μητέρα μου στις 26/6/18 και από εκείνη την στιγμή και εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμα και οι δυο μας να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι. Εύχομαι για όλους να τελειώσει γρήγορα ο γολγοθάς και να είμαστε όλοι μας καλά δίπλα στους αγαπημένους μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.