Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η Αλεξάνδρα χρειάζεται τη βοήθεια μας

 


 Η 20χρονη Αλεξάνδρα Ζαννέτου από την επαρχία Λάρνακας χρειάζεται τη βοήθεια μας για να γίνει και πάλι καλά στην υγεία της και απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Με ανάρτηση της στο facebook αναφέρει πως πάσχει από απλαστική αναιμία και παρά τις τρεις θεραπείες που έκανε από το Μάρτιο, καμία δεν κατάφερε να την θεραπεύσει και θα χρειαστεί μεταμόσχευση.

Έτσι λοιπόν ζητά

από τον κόσμο να γίνουν εθελοντές μυελού των οστών και να αφιερώσουν μερικά λεπτά από τονχρόνο τους γι ανα δώσουν δείγμα σάλιου.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την Αλεξάνδρα και κάθε άλλο συνάνθρωπο μας που χρειάζεται βοήθεια!

Κάποιοι με γνωρίζουν και ξέρουν τι άτομο είμαι. Όπως έχετε μάθει είμαι η Αλεξάνδρα Ζαννέττου, είμαι 20 ετών και έχω απλαστική αναιμία! Είμαι σε νοσοκομείο της Γερμανίας από τον Μάρτη και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 θεραπείες. Τον Σεπτέμβριο πήγα πίσω Κύπρο για 3 βδομάδες αφού τελικά μπορούσα να συνεχίσω εκεί την θεραπεία μου και οταν ήρθα ξανά Γερμανία πριν 2 βδομάδες μου ανακοίνωσαν πως τελικά καμιά απο τις θεραπείες μου δεν λειτουργούσε οπόταν πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν να παρακαλέσω τον κόσμο, όσοι δεν είναι ακόμη εθελοντές δότες μυελού των οστών να γίνουν! Είναι μια διαδικασία 5 δευτερολέπτων και μπορεί να είστε τυχεροί να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για αυτήν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.