Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Μηνύματα ζωής από λήπτες οργάνων στα Χανιά

Δράσεις ευαισθητοποίησης με επισκέψεις σε σχολικά ιδρύματα του Νομού Χανίων πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων που γιορτάζεται κάθε 1η του Νοέμβρη.
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν όπως ανακοινώθηκε οι μεταμοσχευμένοι Αντώνης Γιαλελάκης (λήπτης μοσχεύματος καρδιάς) και Ιωάννης Αποστολάκης (λήπτης μοσχεύματος πνευμόνων) ώστε να ενημερώσουν

τους νέους των Χανίων για το θέμα αυτό. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σύλλογος βρέθηκε στο Επαγγελματικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές. Παράλληλη ενημέρωση πραγματοποίησε και η κα Ελευθερία Ασημίνα, εθελόντρια του Συλλόγου, για τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων και τη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Σύλλογος βρέθηκε στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη και στις 7:30μμ βρέθηκε στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Πλατανιά στον Πλατανιά.
Ταυτόχρονα σε κάθε επίσκεψη έγινε και ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά αιμοπεταλίων και τη δωρεά μυελού των οστών από μέλος του Συλλόγου.


http://www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.