Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τα πρώτα ευχάριστα νέα από την Βοστόνη για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Βοστόνη, ο μικρός μας ήρωας είπαν οι γιατροί  οτι δεδομένης της πάθησης είναι πολύ καλά! Την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα για τα αντισώματα! Αν δεν τα έχει θα κάνει την ένεση στις 21 Νοεμβρίου! Να συμπληρώσουμε ότι τόσο ο
μικρός μας ήρωας όσο και οι γονείς του, είναι αισιόδοξοι για την συνέχιση των εξετάσεων και της θεραπείας.

Εμείς σαν blog δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω, από καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της νοσηλείας και ενώνουμε τις ευχές μας με αυτές όλων των Ελλήνων για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην Πατρίδα.

Ακολουθεί η ανάρτηση της οικογένειας:

Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mda που εργάστηκε πολύ σκληρά για να οργανώσει αυτόν τον τεράστιο σκοπό! Να ευχαριστήσουμε ακόμη τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!

1 σχόλιο:

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.