Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 9.00-13.00 στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας


Μία ακόμη σημαντική αιμοδοσία διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά με στόχο τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και ατόμων τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.

Η προγραμματισμένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 9.00-13.00 στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ευκαρπίας επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού 1.

Ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας

του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα, σε μια περίοδο που λόγω της επιδημίας της COVID-19 τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ αντίθετα οι ανάγκες αυξάνονται, η ανάγκη για συμμετοχή στις αιμοδοσίες καθίσταται κάτι περισσότερο από αναγκαία. Όσοι λοιπόν δύνανται και επιθυμούν να στηρίξουν, μέσω αυτής της προσπάθειας, συνανθρώπους μας, μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Οι αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ και να φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την COVID -19.

«Διανύουμε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη όπου εκτός των υπολοίπων δραματικών επιπτώσεων της πανδημίας, τα αποθέματα αίματος στις αιμοδοσίες έχουν αγγίξει ιστορικό χαμηλό. Ευελπιστώντας στην συμμετοχή σας, σας περιμένουμε σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, η προσφορά της όμως αξίζει μια ζωή, υπενθυμίζοντας σας ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, αλλά μόνο χαρίζεται» απηύθυνε στο κάλεσμα της για μαζική συμμετοχή στην προγραμματισμένη αιμοδοσία η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου.

https://www.voria.gr

https://www.dwrea-zois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.