Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Βασίλης Μονόλιθος: Η δική μου προσωπική ιστορία

 Η δική μου ιστορία απλή με λίγα λόγια γιατί είναι πολύ απλά θα πω ότι έχει σχέση με την αιμοκάθαρση.

Όλα ξεκίνησαν το Ιανουάριο του 2016 Κυριακή, όπου είχαμε πάει με τη παρέα μου να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες για ένα περιοδικό του στρατού, δε θα πω ονόματα, όπου εκεί που καθόμασταν, ζήτησα ένα τσιγάρο από το φίλο μου, εκεί που πήρα μια τζούρα ξαφνικά ένιωσα ένα πόνο στο στήθος και μια δυσφορία, του λέω του φίλου μου πάμε να φύγουμε δε νιώθω καλά, με πήγε σπίτι, είπα στην μητέρα μου τι έγινε, μου λέει να πάω νοσοκομείο, με τα πολλά πήγα στο Αττικό, έκανα τα απαραίτητα, δε βρήκε τίποτα, μου έδωσαν κάτι για τους πόνους, για λίγες μέρες με είχε αφήσει και είπα να κάνω μερικές εξετάσεις να δω τι γίνεται, αιματολογικές, θώρακος κλπ. Τις έκανα, μου είπαν ότι ήταν καλές και έτσι ήρθε μια ανακούφιση.

Μετά από λίγο καιρό όμως, σχεδόν τον Μάιο έφτασε το Πάσχα και από την Κυριακή των Βαΐων έβγαζα αίμα από το στόμα δηλαδή έφτυνα και έβγαιναν στάλες αίματος με καφέ, είχα σταματήσει και το τσιγάρο και λέω μπορεί δε έδωσα βάση είχα συνεχώς το ίδιο όπου έφτασε το μεγάλο Σάββατο και να είμαι σε μια φάση δε ήξερα τι γινόταν γύρω μου και λέω να πάω νοσοκομείο, η μητέρα μου δεν ήταν σπίτι, έλειπε είχε πάει για ψώνια, έφυγα πήγα προς το κρατικό εκεί που πήγαινα ένιωσα ότι δε μπορούσα να πάω δύο μέτρα, πήγα όμως.

Πήγα στα επείγοντα, το είπα στους γιατρούς, μου κάνανε τις απαραίτητες ενέργειες για εξετάσεις.

Το μόνο πράγμα που θυμάμαι στο κρατικό που μου είπε ο γιατρός ''Δε τη βγάζεις'', ούτε κατάλαβα, έρχεται ο διευθυντής και μου λέει ''εσύ από εδώ δε φεύγεις''. Με τα πολλά μπήκα στην αιμοκάθαρση.

Από το Κρατικό με πήγαν επείγον στο Λαϊκό με εμβολή στο στήθος. Πρόβλημα ιμιοαγγίτιδα

Κρεατινίνη 18 Αιματοκρίτη 0 Δύο αλλά που δε θυμάμαι.

Με το που πάτησα το πόδι μου στο Λαϊκό λέω τέρμα! Εδώ έχασα τον πατέρα μου. τον θείο μου και την θεία μου ..δε θα φύγω. Έκατσα στο Λαϊκό 100 μέρες μετρημένες όλες μέρα-μέρα. Είχα μπει είδη στο καθεστώς αιμοκάθαρσης αυτά τα λίγα ....... κάποια άλλη στιγμή τα υπόλοιπα! ..όσο ζω υπάρχω

ΠΗΓΗ:https://www.dwrea-zois.gr/2020/11/blog-post_94.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.