Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ιταλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχαΐλοβιτς

 

 
Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς έδωσε για καιρό μάχη με τον καρκίνο (έκανε και μεταμόσχευση μυελού των οστών), βρέθηκε με κορωνοϊό.


Φαίνεται

να έχει βγει νικητής στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αυτόν με την επάρατη νόσο, αλλά παραμένει στις ευπαθείς ομάδες. Ο 51χρονος τεχνικός παρουσιάζεται ασυμπτωματικός και θα μπει σε καραντινά για δύο εβδομάδες.


Τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει για την πανδημία: «Πέρασα τρεις μήνες κλειδωμένος σε ένα νοσοκομείο, τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό είναι σαν μια... βόλτα για εμένα. Έχω ζήσει δύο πολέμους, έχω ζήσει βόμβες. Είναι δηλαδή πρόβλημα να μείνουμε στο σπίτι; Δεν μειώνω τους φόβους που υπάρχουν για τον ιό, ούτε είναι εύκολο να μην αγχώνεται ο κόσμος που δεν έχει συνηθίσει να μένει στο σπίτι. Η γυναίκα μου κινείται περισσότερο στο σπίτι απ’ ότι οι παίκτες στο γήπεδο. Όμως, μετά από τόσους μήνες στο νοσοκομείο που δεν άνοιγα ούτε παράθυρο, το να μείνω στο σπίτι με την οικογένεια είναι ένα προνόμια για εμένα».

https://www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.