Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού δοτών μυελού των οστών στον δήμο Θερμαϊκού

Γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού δοτών μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή, 31 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στον χώρο του λιμανιού της Νέας Μηχανιώνας, στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.
   Η εκδήλωση στοχεύει στην προσέλκυση εθελοντών και την ένταξή τους στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ενώ διοργανώνεται από τον δήμο Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε Ζωή».
   Στη γιορτή αποφάσισαν να συμμετέχουν ως εθελοντές οι αθλητικοί φορείς της περιοχής σε μια προσπάθεια να παρακινήσουν τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη ημέρα των «Μηχανιώτικων 2018», κατά την οποία στον ίδιο χώρο έχει προγραμματιστεί συναυλία του συγκροτήματος EMIGRE.
   «Ο καθένας από εμάς μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρό κρίκο αυτής της αλυσίδας αγάπης, στην οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε να τη συγκροτούν πρώτοι και καλύτεροι οι αθλητές μας», δηλώνει ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, προσθέτοντας πως «με μια πράξη ακίνδυνη, με μια πράξη ανώδυνη, όλοι μας έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.