Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ομογενής 19χρονη φοιτήτρια πρέπει να υποβληθεί εκ νέου σε μεταμόσχευση νεφρού

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η 19χρονη Αριάνα Μαστρογιάννη πάσχει από χρόνια πάθηση του νεφρού και πρέπει να υποβληθεί σε νέα μεταμόσχευση νεφρού.
Η Αριάνα, όπως ανέφερε η μητέρα της Αναστασία Μαστρογιάννη, είναι μεγάλη αγωνίστρια και δεν πτοείται. Αν και η κατάσταση της υγείας της είναι βεβαρημένη και δύο φορές την εβδομάδα πρέπει να
υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, εν τούτοις έχει ήδη πάρει και παρακολουθεί δύο μαθήματα στο Hunter College του Μανχάταν, τα οποία αναγνωρίζονται από το Georgetown University.
Η μεγαλύτερη αδελφή της, Μιχαέλα Μαστρογιάννη, ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δραματική έκκληση για την ανεύρεση μοσχεύματος νεφρού και καλεί τους ομογενείς και τους φίλους τους, ηλικίας 18-60 ετών, με ομάδα αίματος 0 (+ ή -) να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον kidneyforariana@gmail.com.
Παράλληλα, τους καλεί για περαιτέρω πληροφορίες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Mount Sinai και να εγγραφούν στην τράπεζα των δοτών νεφρού κάνοντας κλικ στο: https://mtsinai.donorscreen.org/register/donate-kidney.

https://www.ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.