Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

“Ομάδα Δωρεάς Οργάνων & Μεταμοσχεύσεων” στον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Ελάτε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για πρώτη φορά και στην Θεσσαλονίκη και να μεταδώσουμε δυναμικά το μήνυμα “Δωρεά Οργάνων, Δώρο Ζωής”. Σας περιμένουμε στο Περίπτερό μας, στο Χωριό των Ομάδων/Χορηγών, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κοντά στον Λευκό Πύργο.
Στην δράση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Γραφείου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων - ΕΟΜ Β.Ελλάδος συμμετέχουν πάνω από 180 μέλη και φίλοι-εθελοντές των Συλλόγων:

• Σωματείο Ηπατομεταμοσχευμένων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω»
• Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ»
• Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης
• Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών «ΠΣΜΜΟ»


κι επίσης:
• Οι Διοικήσεις και εργαζόμενοι των νοσοκομείων “ ΑΧΕΠΑ”,“Iπποκράτειο” και “Γ.Παπανικολάου”, Xειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Ιπποκρατείου Νοσ.Θεσ/νίκης
• Σωματείο ΑΧΕΠΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ Θεσσαλονίκης
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια δράσεων για την προώθηση της Δωρεάς Οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων και έπεται της συμμετοχής, για πρώτη φορά, Ομάδας Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, με πρωτοφανή επιτυχία. Η συμμετοχή δεκάδων ατόμων που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση, στην Ομάδα μας, είναι μια γιορτή για το θαύμα της ζωής μέσω της Δωρεάς Οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων.
Το 2017 εξελίσσεται σε χρονιά μεταστροφής για τις Μεταμοσχεύσεις στην χώρα μας και η συνδρομή αυτής της μαζικής δράσης φυσικής έντασης στη Θεσσαλονίκη έρχεται να συνδράμει στις προσπάθειες που καταβάλουν ο ΕΟΜ και τα Νοσοκομεία της χώρας μας να αυξήσουν την προσφορά οργάνων.
Γι αυτό θα είμαστε όλοι εκεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.