Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση από την Μ.Χ.Α. "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΌΣ" στην Πατρίδα Βέροιας

Η  ΜΟΝΑΔΑ  ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει αφ΄ ενός την
αντικατάσταση των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης με 25 νέα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της εταιρείας GAMBRO, μοντέλο ARTIS, με σύστημα ON LINE αιμοκάθαρσης,και αφ΄ ετέρου την επέκταση των  ωραρίων λειτουργίας κατά μία βάρδια, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες των νεφροπαθών της τοπικής κοινωνίας.
Με αυτή την διεύρυνση δημιουργούνται 25 νέες θέσεις θεραπείας αιμοκάθαρσης και παράλληλα παρέχεται σε κάθε νε-φροπαθή η επιλογή της επιθυμητής βάρδιας αιμοκάθαρσης, όπως και η δυνατότητα να υποβληθεί, εάν κρίνεται ιατρικά αναγκαίο, στην ON-LINE αιμοδιαδιήθηση.
Η Διεύθυνση της ΜΧΑ Ευαγγελισμός, οι Ιατροί  και  το Νοσηλευτικό Προσωπικό, αισθανόμενοι ιδιαίτερη ικανοποίηση από την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν για την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων θεραπευτικών εργασιών, προβαίνουν σε αυτήν την ανακοίνωση, με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες των νεφροπαθών.
Η ΜΧΑ  υποστηρίζεται  αγγειοχειρουργικά  από  το Χειρουργικό Τμήμα της Κλινικής ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ  στην Βέροια ως προς την τοποθέτηση  καθετήρων  και δημιουργία αγγειακής προσπέλασης (καθετήρες, fistula), επεμβάσεις οι οποίες προσφέρονται   στους ασθενείς  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Ευχαριστούμε τους ασθενείς της ΜΧΑ Ευαγγελισμός που εμπιστεύονται την υγεία τους  στα χέρια των εξειδικευμένων ιατρών και του έμπειρου προσωπικού που  διαθέτει η μονάδα, και διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε  κάθε προσπάθεια, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνεχίσουν να παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

https://www.laosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.