Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Συγκινητική επιστολή δότη μυελού των οστών

Την εμπειρία του με ένα συγκινητικό γράμμα θέλησε να μοιραστεί με τους ανθρώπους του Καραισκάκειου Ιδρύματος, συμβατός δότης ο οποίος προσέφερε μόσχευμα σε μικρό αγοράκι μαζί με τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.
Το συγκινητικό γράμμα ανέβηκε από ανθρώπους του Καραισκάκειου σε γκρουπ σχετικό με το
ίδρυμα στο Facebook.
Μερικά δευτερόλεπτα, μια μπατονέτα και λίγο σάλιο ίσως να μπορούν να σταθούν ικανά να μπορέσουμε να προσφέρουμε και μεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το μήνυμα του δότη
Πριν κάποιους μήνες χτύπησε το τηλέφωνο από το Καραϊσκάκειο και μου είπαν ότι είμαι συμβατός δότης και αν ήθελα να δώσω μόσχευμα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα αμέσως ΝΑΙ!Ήταν χαρά για μένα και συγκίνηση να βοηθήσω ένα συνάνθρωπο μου. Το μόνο που ξέρω για σένα είναι ότι είσαι ένα μικρό αγοράκι. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σε γνωρίσω λόγω των περιστάσεων, αλλά εσύ θα έχεις πάντα ένα κομμάτι από μένα και εγώ θα σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.Σου εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και είσαι πάντα γερός και δυνατός για όλη σου τη ζωή!


Το μήνυμα των ανθρώπων του ιδρύματος
Αυτό είναι το χαμόγελο που βγάζεις όταν με με πολύ λίγα λεπτά από το χρόνο σου μπορεί να γίνεις ξαφνικά ο "ήρωας" κάποιου μικρού ή μεγάλου ηλικιακά, χωρίς οποιοδήποτε "κόστος" για σένα αλλά με μεγάλο κέρδος γι' αυτόν! Κάνε τον άλλον κομμάτι της ζωής σου....με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα...τόσο απλά!

http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.