Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ανδρέας Ηλιάδης: Συγκινεί η 28χρονη που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων - «Είναι κομμάτι της ζωής μου»

Η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου είναι ένα από τα νεαρά παιδιά που κατάφερε να ζήσει χάρις τη βοήθεια του εντατικολόγου, Ανδρέα Ηλιάδη.

Η κοπέλα με τη βοήθεια του γιατρού προχώρησε σε μεταμόσχευση και των δύο πνευμόνων πριν από τέσσερις μήνες, με τη ζωή της πριν από αυτή την επέμβαση να είναι αρκετά επίπονη.

«Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο. Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες

μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα», ανέφερε αρχικά η 28χρονη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ελπίδα ήρθε όταν εμφανίστηκε στη ζωή της ο γιατρός, Ανδρέας Ηλιάδης. «Ο κος Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε "μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί". Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», είπε στο τέλος η Δήμητρα.

https://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.