Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Έχασε τελικά την ζωή της η Νικολέτα Χρυσάνθου

Η Νικολέττα Χρυσάνθου, η κοπέλα από την Πάφο που συγκίνησε και κινητοποίησε την Κύπρο με την περιπέτεια της υγείας της τον τελευταίο χρόνο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε τελικά. Η άνιση, αν και τόσο γενναία μάχη που έδινε, έληξε άδοξα το βράδυ του Σαββάτου στο  νοσοκομείο του Ισραήλ όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα εν αναμονή της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Η Νικολέτα υποβλήθηκε στην επέμβαση με δότη τον πατέρα της, που αποδείχθηκε από τις αναγκαίες εξετάσεις συμβατός, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό για το οποίο προσευχόταν μαζί της ολόκληρη

η Κύπρος.

Η 25χρονη που αγαπήθηκε από το παγκύπριο με τη δύναμη του χαρακτήρα της, την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα της και την γλυκειά παρουσία της στους τηλεοπτικούς δέκτες ακόμη και από το κρεββάτι του πόνου, δίνοντας μηνύματα αγώνα και πίστης, άφησε την τελευταία της πνοή. Σκορπώντας θλίψη σε χιλιάδες ανθρώπους που με κάθε τρόπο συνέδραμαν για μήνες τις καμπάνιες που αναλαμβάνονταν στην Κύπρο για στήριξη και ενίσχυση της.

Η Νικολέτα είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Η ίδια με μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωνε τους χιλιάδες φίλους και συμπάσχοντες συνανθρώπους μας για καλές και ελπιδοφόρες εξελίξεις:

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως έβγαλα μυελό και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στην μεταμόσχευση, όπου δότης θα είναι ο πατέρας μου».

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι εύχονταν.

https://www.philenews.com

https://www.dwrea-zois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.