Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Τα Καλά Νέα της Μεταμόσχευσης Νεφρού στα παιδιά!!

Μετά από επίμονες προσπάθειες τα παιδια με ΧΝΝΤΣ, να αντιμετωπίζονται στο μεταμοσχευτικό κέντρο του Λαϊκού Νοσοκομείου, επετεύχθη η επιστημονική συνεργασία του Μεταμοσχευτικού Κέντρου του ΓΝ “Λαϊκό” υπό την διεύθυνση του Καθ. Νεφρολογίας κ. Ι. Μπολέτη και του Παιδιατρικού Νεφρολογικού τμήματος του ΓΝ “Παίδων” Π. & Α. Κυριακού, υπό την διεύθυνση της ΠαιδοΝεφρολόγου κ. Α. Μητσιώνη, με τη σημαντική συμβολή της κ. Λαμπαδάριου Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαϊκού, με την ουσιαστική συμβολή της κ. Λ. Καλιαρδού, Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού τμήματος του ΓΝ Παίδων Π. & Α. Κυριακού, την υποστήριξη των Διοικήσεων

και του Υπουργείου Υγείας.

Ήδη έχουν μεταμοσχευτεί, σε διάστημα ενός έτους, υπό δύσκολες συνθήκες και εν μέσω Κορονοιού, δέκα (10) παιδιά από ζώντες δότες (και είναι σε προετοιμασία και η επόμενη).


Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη μετεγχειρητική πορεία υποστηρίζεται από το ΙατροΝοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Παίδων Π. & Α. Κυριακού, που μεταβαίνουν στο Λαικό, για τυχόν επιπλοκές και αντιμετώπιση άλλων συμβαμάτων.

Η Καλή αρχή έγινε !! Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους!! Ήδη δημιουργείται και η λίστα από αποβιώσαντες δότες. Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να απολαύσουν το θείο δωρο της δωρεάς μοσχεύματος!!

https://www.nephron.gr

https://www.dwrea-zois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.