Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Τα μέλη του Συλλόγου Αθλούμενων Νεφροπαθών, (Σ.Α.Ν.), έτρεξαν για ιερό σκοπό!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Virtual run της (ΑΟΝΜ) που διοργανώθηκε 29/11 – 5/12. Μια ιδέα του μεταμοσχευμένου συναθλητή μας και μαραθωνοδρόμου Σήφη Τζουγανάκη.

Σκοπός του virtual run ήταν να μεταφερθεί παντού το μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων, μέσω των διάσημων αθλητών μεγάλων αποστάσεων

και μαραθωνίου, ιατρών, υποστηρικτών και μελών της αθλητικής κοινότητας των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων. 

Ένα ιδιαίτερης σημασίας μήνυμα καθώς 1300 αιμοκαθαιρόμενοι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για μόσχευμα νεφρού.

Ακόμη συνάνθρωποί μας βρίσκονται στις αντίστοιχες λίστες αναζήτησης για μοσχεύμα καρδιάς, πνεύμονα, πάγκρεας, ήπατος και μυελού των οστών.
Η μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση στη δράση είχε ως επιστέγασμα την απόφαση της ΑΟΝΜ για την επανάληψη του αγώνα το πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου κάθε χρόνο.

Το κεντρικό μήνυμα του virtual run ήταν:

Στηρίζω και εγώ τη Δωρεά Οργάνων!

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών και οι αθλητές του, ως ιδρυτικά μέλη της ΑΟΝΜ, και στηρίζοντας όλες τις δράσεις που έχουν ως σκοπό τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Φυσικά οι αθλητές μας παρακίνησαν και φίλους μας από άλλα αθλήματα όπως το petanque να συμμετέχουν μαζί τους. Ο Νικόλας, ο Κωνσταντίνος, ο Μπενάρντ και ο Παναγιώτης από την Αθήνα, ο Βασίλης με τον γιό του από την Πάτρα, ο Γιάννης, o Λουκάς, ο Γιώργος και ο Αντώνης από τα Χανιά, ο Μάριος και ο γυμναστής μας ο Αντώνης από το Ηράκλειο συμμετείχαν στις διαδρομές των 3χλμ, 5χλμ και 10χλμ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.