Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Να στηρίξουμε τον Γιάννη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή

 

Να δώσουμε μια ευκαιρία στο Γιάννη για να ζήσει, συμβάλλοντας με ένα μικρό έστω ποσό, ο καθένας, που θα  τον βοηθήσει να φθάσει στη μεταμόσχευση μυελού προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία. 

Όσοι μπορείτε, βοηθείστε ακόμα και με 2 -3 ή 5 euro. Αυτή τη στιγμή έχουν αξία. 

Στην ανάρτηση που έγινε στο facebook αναφέρονται οι λεπτομέρειες από τη μάχη που δίνει ο Γιάννης για να κερδίσει τη ζωή. Σε μας κοινοποιήθηκε από το forum των 3β. Με τη σειρά μας κοινοποιούμαι την έκκληση  του Γιάννη για βοήθεια με την ελπίδα ότι όλοι θα ανταποκριθούν. 


Η ανάρτηση 

Αγαπητοί μας φίλοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, τον τελευταίο έναν μήνα βρισκόμαστε και πάλι στη Γερμανία. Η μια άσχημη εξέλιξη διαδέχθηκε την άλλη και δυστυχώς ο Γιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει τις μάχες με σύμμαχο την πρωτοποριακή θεραπεία CAR-T που ακολούθησε. Έδωσε ηρωικά την ίδια δύσκολη μάχη δυο φορές μέσα σε λίγους μήνες, όμως η λευχαιμία του δεν νικήθηκε. Το ίδιο όμως δεν νικήθηκε και το πείσμα του Γιάννη και η αγάπη του για ζωή. Το ίδιο δεν νικιέται και η δική μας ελπίδα ότι στο τέλος ο Γιάννης, όσες μάχες κι αν έχει χάσει, θα κερδίσει αυτόν τον άνισο πόλεμο, στον οποίο βρίσκεται για πάνω από το μισό της ζωής του. Το αξίζει, όπως και κάθε παιδί που βασανίζεται στις ογκολογικές μονάδες.
Βρισκόμαστε και πάλι σήμερα στην ίδια άβολη και δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε βοήθεια. Με τα φτερά κομμένα από τα απανωτά χτυπήματα, καλούμαστε να βρούμε το ψυχικό σθένος και την οικονομική δυνατότητα να δώσουμε στον Γιάννη το μεγαλύτερο δώρο. Μια μεταμόσχευση μυελού των οστών που θα του χαρίσει ΤΗ ΖΩΗ!

Τα χρήματα είναι πολλά, 350000€ που πρέπει να βρεθούν άμεσα. Και ο χρόνος που μεσολάβησε από την προηγούμενη φορά που στραφήκαμε σε έρανο λίγος. Οι καιροί επίσης είναι δύσκολοι, πιο δύσκολοι από την πρώτη φορά που σταθήκατε πλάι μας, σαν μια μεγάλη οικογένεια από κάθε άκρη της Ελλάδας. Κάποιοι ίσως νιώσουν δυσπιστία. Κάποιοι ίσως μας παρεξηγήσουν. Το γνωρίζουμε καλά.

Όσο άβολο κι αν είναι, όσο κι αν κάποιοι ίσως δυσπιστήσουν, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να στραφούμε σε όλο τον κόσμο. Λιθαράκι λιθαράκι πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα. Ελπίζουμε με όλη μας την ψυχή στη βοήθειά σας.
Για πρώτη φορά, ο ίδιος ο Γιάννης αποφάσισε μόνος του να σας μιλήσει. Γνωρίζει τα πάντα και κυρίως γνωρίζει ότι αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί. Ξέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση Stella Chanioti στο inbox.

Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε προγραμματισμένη κατάθεση για να στηρίξουν τον μικρό Γιάννη, παρακαλούνται να χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
13764767 – ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
09363778 – ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ


https://www.vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.