Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη

Πάσχει από τη σπάνια ασθένεια SPG50 και πρέπει να κάνει θεραπεία

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου ο μικρός Μιχάλης, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, κάνουν οι
γονείς του.

Η θεραπεία στοιχίζε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια και η οικογένεια κάνει μαραθώνιο για να τα συγκεντρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

O μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του
O μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του
Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά, είναι 22 μηνών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50. Τα συμπτώματα είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση.

Ο μικρός Μιχάλης με τον μπαμπά του

Ο μικρός Μιχάλης και η μητέρα του
Ο μικρός Μιχάλης και η μητέρα του

Η μόνη λύση είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του: www.gofundme.com και www.easydonate.com.

Εχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα με ένα μικρό ελάχιστο ποσό, μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε σε ένα μικρό παιδί τη ζωή που του αξίζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.