Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Λίγο μετά τις 10 σήμερα  το πρωί ο μικρός μας ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ με τους γονείς του έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προκειμένου στις 12 το μεσημέρι να ξεκινήσουν το ταξίδι για την Βοστόνη.  Τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ τον
γνωρίσαμε πρίν λίγο καιρό, λόγω της περιπέτειας με την υγεία του. Το παιδί πάσχει από νότια μυϊκή ατροφία, μια πάθηση που μειώνει σταδιακά την κινητικότητα του ασθενή. Η μόνη λύση ήταν να βρεθεί το ποσό των τριών εκατομμυρίων που απαιτούνται για την θεραπεία σε ειδικό κέντρο στην Βοστόνη. Χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου και μόνο, το ποσό συγκεντρώθηκε και η μέρα της αναχώρησης του Παναγιώτη Ραφαήλ για την Βοστόνη έφτασε.

Η ομάδα διαχείρισης του blog nefropatheis.gr  ευχόμαστε στην οικογένεια Γλωσσιώτη, καλό ταξίδι και σύντομα να λάβουν τα ευχάριστα νέα, μετά την χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας.  Περιμένουμε και εμείς και όλη η Ελλάδα, να δούμε τον Παναγιώτη Ραφαήλ ξανά πίσω στην Ελλάδα, γερό και δυνατό!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα διαχείρισης στην Καμπάνια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ. Κάνατε όλοι υπέροχη δουλειά! Όλοι μαζί, βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παρακάτω:

@Constantine Dimaras @Κώστας Ντίνος @Eleni Bakali @Maria Kyriakou @Sofia Kalograni @Sevi Froumis Vlachou @Eleni Dimitropoulou @κωνσταντινα βαμβακα @Pantatosakis Nikos Alexaki Maria @Κατερινα Μαρκου @Παντελης Χατζης @Tina Maggana @Nikos Vlachos @Ria Bakali @Andromahi Papa @Γιώργος Ματσούκας @Stella Rammou @Ilias Baker @Ntina Moustaka @Vasiliki Kalograni @Dionisis Dionisiou @Papadopoulou Despoina @Elena Karabi.  

Είστε όλοι υπέροχοι! Σας αγαπώ όλους!

Ακολουθεί το βίντεο από το αεροδρόμιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.