Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Εθελοντές δότες μυελού των οστών όλο το προσωπικό της διεύθυνσης Α/θμιας εκπαίδευσης Ημαθίας

Παράδειγμα προς μίμηση ο Διευθυντής και οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εγγράφηκαν ΟΛΟΙ ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και δυνάμωσαν την Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή, χαρίζοντας έτσι την
«ΕΛΠΙΔΑ» στους συνανθρώπους μας, που παλεύουν με την ασθένειά τους.
Ο Διευθυντής κ. Διονύσιος Διαμαντόπουλος, φιλόξενος όπως πάντα, μας υποδέχτηκε στο γραφείο του, όπου εκεί κάλεσε όλους τους υπαλλήλους, προκειμένου να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Παμπουχίδη Ελευθέριο για την εύκολη-ανώδυνη και ακίνδυνη διαδικασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού, καθώς και για τη σπουδαιότητα αυτής.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος πλήρως ενημερωμένος για το Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. «Χάρισε Ζωή», μίλησε ο ίδιος με λόγια καρδιάς για την εύκολη και ακίνδυνη διαδικασία, για τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο, καθώς και την άμεση ανάγκη για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας.
Ευχή της Διεύθυνσης και όλων των εκπαιδευτικών, να βρεθούν πολλοί Εθελοντές, προκειμένου να αποκτήσουμε μια δυνατή Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή κι ας μη χρειαστούν ποτέ!!!
Ο Σ.Ε.Α. Χαρίεσσας ευχαριστεί θερμά το ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Διονύσιο Διαμαντοπούλου για την πρόσκληση, τη ζέστη φιλοξενία, καθώς και για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου μας.


 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΜΠΟΥΧΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.