Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Έφυγε νωρίς ο Γιώργος σαν μαχητής της ζωής!

Άνιση αποδείχθηκε η μάχη που έδινε ο Γιώργος Μικελλίδης καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, έφυγε δυστυχώς από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών 

Άνιση αποδείχθηκε η μάχη που έδινε ο Γιώργος Μικελλίδης καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, έφυγε δυστυχώς από τη  ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας.
Ο αγώνας του άτυχου νεαρού με
αντίπαλο τη λευχαιμία έγινε ευρέως γνωστός μέσω του εθελοντικού-φιλανθρωπικού τους οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια εξεύρεσης συμβατού δότη μυελού των οστών.
Αμέσως μετά την πληροφόρηση της δυσάρεστης είδησης αρκετές ομάδες, όπως επίσης και η ΚΟΠ, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του εκλιπόντος: 

«Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου ΑΕΛ εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για το χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη.

Ο Γιώργος μας, ένα αγόρι που μεγάλωσε μέσα στη οικογένεια της ΑΕΛ, ήταν ένα παιδί με ήθος, αρχές και πάνω απ’ όλα είχε πάθος για την ομάδα του.

Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.Καλό Παράδεισο Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ. 

Η συλλυπηρήρια ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της συμπολίτιδας ομάδας της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του». 



Πηγή: https://politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.