Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Σερρών

Δεκατρείς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη, κατέθεσαν
ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων ζητώντας την ενίσχυση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά και τη γενικότερη ενίσχυση του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
Συγκεκριμένα οι Βουλευτές αφού παραθέτουν τον μεγάλο αριθμό των εξυπηρετούμενων μόνιμων και έκτακτων περιστατικών που εξυπηρετεί το Νοσοκομείο Σερρών, ζητούν την άμεση ενίσχυση της Μονάδας, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί η διοίκηση της υγειονομικής περιφέρειας προεκλογικά. 
Ταυτόχρονα, αναφέρονται και στη διαδικασία προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την υποστελέχωση των δημοσίων δομών υγείας, όπως το Νοσοκομείο Σερρών. 
Εκτός από την ενίσχυση της Μονάδας Νεφρού οι Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν να μην ακυρωθούν και να μην καθυστερήσουν οι δρομολογημένες προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών καθώς διακυβεύεται η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών που βρίσκεται σε διαρκή εφημερία εξυπηρετώντας τις ανάγκες 180.000 μόνιμων κατοίκων. 
Οι Βουλευτές που συνυπογράφουν την ερώτηση είναι οι Αβραμάκης Λευτέρης, Αυλωνίτης Αλέξανδρος-Χρήστος, Γκιόλας Γιάννης, Καρασαρλίδου Φρόσω, Μαμουλάκης Χάρης, Μάρκου Κώστας, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα,  Παπαδόπουλος Σάκης, Πολάκης Παύλος, Φάμελλος Σωκράτης, Χατζηγιαννάκης Μίλτος και Χρηστίδου Ραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.