Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στην Άρτα το βιβλίο του Δ. Στρατούλη για τη δωρεά οργάνων

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, στο συνεδριακό κέντρο, η παρουσίαση του βιβλίου του π. Βουλευτή και Υπουργού και δύο φορές μεταμοσχευμένου εκ νεφρού Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής».


Οι συγκλονιστικότερες στιγμές ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν, όταν μίλησαν ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Χριστόδουλος Ναθαναήλ και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Άρτας Ηλιάνα Καϊντάση, μεταφέροντας το κλίμα της μάχης, που δίνουν στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για να πείσουν τους συγγενείς την ώρα του μεγάλου πόνου τους για την απώλεια αγαπημένου προσώπου

τους να τον μετατρέψουν με τη δωρεά οργάνων του σε γέφυρα ελπίδας και ζωής για βαριά πάσχοντες συνανθρώπους.

Επίσης, σημαντικά ήταν τα στοιχεία για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας, που παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Νεφροπαθών Αιμοδοτών Άρτας Σωτήρης Ζαχάρης.


Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε με εμφαντικό τρόπο η φιλόλογος Ελένη Θεοδώρου.


Στην εκδήλωση, που συντόνισε η Βάσω Αμπελογιάννη, μέλος της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Ευάγγελος Χαρμπής, ενώ έστειλαν χαιρετιστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτας Καλλίνικος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Ντάκουλας και ο Νεφρολόγος Μιχάλης Παππάς.


Την εκδήλωση έκλεισε ο Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να γράψει αυτό το βιβλίο του, μεταξύ των οποίων ο κυριότερος ήταν η επιθυμία του να συμβάλλει με το προσωπικό παράδειγμά του στην καμπάνια για τη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας Μιχάλης Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λίτσα Κιτσαντά, Τζένη Ταπραντζή κλπ. Ο π. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Άλκης Λορέντζος, ο π. Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Γιολδάσης κλπ.


Το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη διατίθεται στην Άρτα στο βιβλιοπωλείο Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ, Φιλελλήνων 26.


http://www.maxitisartas.gr

https://www.dwrea-zois.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.