Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ψάχνοντας για μια θέση parking

Ένα πρόβλημα που χρονίζει, αυτή την φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, είναι οι θέσεις parking  των νεφροπαθών. Πριν 2 μήνες περίπου είχαμε ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς όπως
βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν έχει βρεθεί λύση. Κανένας σεβασμός στις συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης, παρκάρει όποιος θέλει, καθώς όπως γνωρίζουμε, στις φωτογραφίες απεικονίζονται μεταξύ άλλων  το αυτοκίνητο γιατρού του νοσοκομείου και ενός οδηγού ασθενοφόρου. Ο πρώτος μάλιστα στην παραίνεση επισκέπτη του νοσοκομείου να παρκάρει κάπου αλλού, του είπε: "Γιατρός είμαι, παρκάρω όπου θελω". Οι νεφροπαθείς επισκέπτες του νοσοκομείου, ζητάνε απλά το αυτονόητο.  Ερχόμενοι στον χώρο του νοσοκομείου, να υπάρχουν  ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ  οι θέσεις parking  στα σημεία που υπάρχει η σήμανση  : parking νεφροπαθών! Την μια, άσχετοι  τσαλαπατάνε και διαλύουν τις ειδικές μπάρες που υπήρχαν στο σημείο. Τώρα αυτό. Φτάνει!

Ακολουθούν οι φωτογραφίες:







Ολόκληρη η ομάδα διαχείρισης του blog nefropatheis.gr ζητάμε απο τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ημαθίας και απο την διοίκηση του νοσοκομείου Βέροιας, να ασχοληθούν σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.