Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Συνέχεια τριτοκοσμικών εικόνων στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο της Δράμας

 Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στις άσχημες συνθήκες που υπάρχουν στην μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου της Δράμας. Σήμερα, επανερχόμαστε δυστυχώς με
παρόμοιες εικόνες, αυτή την φορά έξω από την μονάδα νεφρού.  Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, σε κοινόχρηστο χώρο του νοσοκομείου υπάρχουν οι παλέτες με τα ειδικά διαλύματα που είναι απαραίτητα για την αιμοκάθαρση.  Χώρος φύλαξης, λογικά δεν υπάρχει. Όμως, αυτός ο χώρος εκεί, είναι διάδρομος που έχει κίνηση καθημερινά.  Άρα, πρόσβαση στα διαλύματα έχει ο οποιοσδήποτε το θελήσει.  Και φυσικά μπορεί να αποσπάσει δοχεία, ή ακόμα χειρότερα, να ρίξει το οτιδήποτε μέσα στο υγρό, αχρηστεύοντας στην ουσία ενα σκεύασμα που είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ για την ζωή δεκάδων νεφροπαθών που κάνουν αιμοκάθαρση στην συγκεκριμένη μονάδα ή να θέσει σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ο σύλλογος νεφροπαθών Δράμας καταρχήν, αλλά και εμείς σαν blog νεφροπαθών , κάνουμε έκκληση στην διοίκηση του νοσοκομείου της Δράμας, να μεριμνήσουν ώστε να βρεθεί χώρος φύλαξης για τα υλικά της μονάδας ΑΜΕΣΑ. Είναι επιβεβλημένη ανάγκη η λύση αυτού του προβλήματος, καθώς  δημιουργεί κιάλλα θέματα, καθώς είναι αδύνατη πλέον η ταυτόχρονη μετακίνηση 2 ατόμων με αναπηρικό  καροτσάκι απο αυτόν τον διάδρομο.

Πηγή: Facebook

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.