Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Έκπτωση για νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς στη γέφυρα Ρίου

«Ειδική Κάρτα Υγείας» ετοιμάζει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. του Ρίου-Αντιρρίου για νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε θεραπείες στα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας. Η προμήθεια της κάρτας ξεκινά τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, επιτρέποντας κάθε διέλευση του ασθενή στην
τιμή των 5 ευρώ.
Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αναλήφθηκε σε συνεργασία με τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων της Πάτρας και μέλη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».
Σε ποιους απευθύνεται
 Δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα έχουν νεφροπαθείς ή καρκινοπαθείς, μόνιμοι κάτοικοι των νομών Αιτωλοακαρνανίας ή Φωκίδας, οι οποίοι διέρχονται το στενό Ρίου-Αντιρρίου για να μεταβούν σε νοσοκομείο της Πάτρας για θεραπεία.
Η εγγραφή του δικαιούχου στο πρόγραμμα γίνεται  σε 2 φάσεις:
Αρχικά ο δικαιούχος θα πρέπει να στείλει ηλεκτρονικά στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (info@gefyralitourgia.gr) τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και μία πρόσφατη φωτογραφία προδιαγραφών διαβατηρίου, προκειμένου να ετοιμασθεί η ειδική προσωπική κάρτα του.
Στη συνέχεια μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λάβει (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail), θα πρέπει να προσέλθει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για την συμπλήρωση και υπογραφή των σχετικών αιτήσεων, προσκομίζοντας παράλληλα τα ακόλουθα:
Δικαιολογητικά
  1. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίας φορολογικής δήλωσης, από το οποίο να προκύπτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ΑΦΜ και ΔΟΥ.
  2. Βεβαίωση υποβολής σε θεραπείες από νοσοκομείο των Πατρών.
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και την αρχική φόρτιση του λογαριασμού του, o δικαιούχος, ως συνδρομητής πλέον,  παραλαμβάνει την ειδική προσωπική κάρτα, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κάθε φορά που θα διέρχεται από τον σταθμό διοδίων.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος είναι ανήλικος, είναι απαραίτητη η επικοινωνία των οικείων του με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, προκειμένου να ενημερωθούν για την ειδική διαδικασία που προβλέπεται.
Η συνδρομή στο πρόγραμμα «Ειδική Κάρτα Υγείας» έχει διάρκεια ανάλογη με τις βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από τα νοσοκομεία και είναι δυνατό να ανανεωθεί με την προσκόμιση νέας βεβαίωσης. Για πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39011 & 39011 / info@gefyralitourgia.gr)

https://virus.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.