Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η Selena Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού - Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της pop star




Από το 2015 παλεύει με τον λύκο - Όπως έγραψε η ίδια δότρια είναι μία φίλη της  

Η pop star, Selena Gomez, σόκαρε σήμερα τους θαυμαστές της, καθώς αποκάλυψε πως έκανε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι που μόλις πέρασε. Η 25χρονη τραγουδίστρια, είναι γνωστό πως πάσχει από
λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού, από το 2015.

Η σοβαρότητα της πάθησης, την ανάγκασε το καλοκαίρι του 2017 να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Μάλιστα,  όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Francia Raisa, φίλη της όπως γράφει, της δώρισε το νεφρό που χρειαζόταν.

Η Selena, με δύναμη ψυχής, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο Instagram. Στη μία απεικονίζεται στο νοσοκομείο μαζί με τη δότρια και στις άλλες δύο δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση.








Η pop star συνόδευσε τις φωτογραφίες με τα παρακάτω λόγια προς τους θαυμαστές της: 

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa.

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».

Δείτε την ανάρτηση της: 





http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.