Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Νεφρολογικό κέντρο δημιούργησε το Υγεία

Αναλαμβάνει τη διάγνωση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με παθήσεις των νεφρών, με φυσιολογική ή μη φυσιολογική νεφρική λειτουργία (νεφρική ανεπάρκεια).

   Το ΥΓΕΙΑ πιστό στο όραμα του για τη συνεχή βελτίωση των
παρεχόμενων υπηρεσιών και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων θεραπειών στον χώρο της Ιατρικής, δημιούργησε ένα σύγχρονο Νεφρολογικό Κέντρο.

 Το Κέντρο Διάγνωσης, Θεραπείας & Έρευνας Νεφρικών Νοσημάτων (ΚΕ.ΔΙ.Θ.Ε.ΝΝ) στελεχωμένο με έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, αναλαμβάνει τη διάγνωση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με παθήσεις των νεφρών, με φυσιολογική ή μη φυσιολογική νεφρική λειτουργία (νεφρική ανεπάρκεια).

 Ειδικότερα, στο Κέντρο Διάγνωσης, Θεραπείας & Έρευνας Νεφρικών Νοσημάτων του ΥΓΕΙΑ, έχει αναπτυχθεί Νεφρολογική Κλινική - Τμήμα για τη νοσηλεία ασθενών με νεφρολογικά προβλήματα, καθώς και δύο τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (ιατρείο σπειραματοπαθειών/ σπειραματονεφριτίδων και ιατρείο χρόνιας νεφρικής νόσου/χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας) για την παρακολούθηση εξωτερικών ασθενών κατόπιν ραντεβού.

Το ένα εξ’ αυτών, διαχειρίζεται ασθενείς με σπειραματικές παθήσεις οποιασδήποτε αιτιολογίας (πρωτοπαθείς ή συνεπεία συστηματικών νοσημάτων -π.χ. συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, αγγειίτιδες κ.α. -ή σακχαρώδη διαβήτη) καθώς και με κληρονομικά νοσήματα (π.χ. πολυκυστική νόσο, νόσο Fabry κ.α.) με προσβολή των νεφρών, ενώ το δεύτερο διαχειρίζεται ασθενείς με σοβαρή ή προχωρημένη χρόνια νεφρική νόσο.

Επιπλέον, οι ιατροί του Νεφρολογικού Κέντρου παρακολουθούν ασθενείς που νοσηλεύονται σε άλλα Τμήματα και Κλινικές του ΥΓΕΙΑ, εφ’ όσον παρουσιάσουν νεφρολογικά προβλήματα, σε συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς.

 Ο κ. Χρήστος Ιατρού -Διευθυντής Κέντρου Διάγνωσης, Θεραπείας & Έρευνας Νεφρικών Νοσημάτων του ΥΓΕΙΑ, σχολίασε «Το Νεφρολογικό Κέντρο του ΥΓΕΙΑ, είναι σε θέση να παρέχει όλες τις συμβατικές και καθιερωμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των νεφρολογικών προβλημάτων.

Παράλληλα έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού και φορείς από το χώρο της βιοτεχνολογίας και της αναγεννητικής ιατρικής.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς τις πλέον καινοτόμες θεραπείες για την αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής νόσου.»

https://www.euro2day.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.