Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση του blog μας για την δράση "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΉ"

Η ομάδα μας "Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας" και το blog μας nefropatheis.gr, στηρίζουν την εκστρατεία "ΠΡΟΪΌΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΉ".

Λίγα λόγια για την εκστρατεία απο τους υπεύθυνους:


Η δράση μας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση. Πάνω από 1200 επιχειρήσεις σε όλη την χώρα έχουν προσφέρει σε ανθρώπους που το χρειάζονταν περισσότερα από 500.000 προιόντα πρώτης ανάγκης τα οποία έχουν προπληρωθεί και έχουν μπει “Σε Αναμονή” από χιλιάδες συμπολίτες μας που έμαθαν από στόμα σε στόμα για την πρωτοβουλία μας. Στόχος της ομάδας μας ήταν και παραμένει η δημιουργία της δράσης σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Διαδικασία: Με τον πιο απλό τρόπο βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Με ποιο τρόπο; Προπληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προιόντα ή υπηρεσίες για κάποιον συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει σε κάποια από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση (η λίστα των επιχειρήσεων είναι η 1η καρφιτσωμένη δημοσίευση στην αρχική μας σελίδα στο fb με τίτλο "Σε Αναμονή").

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τοποθετεί ένα πινακάκι σε εμφανές σημείο στο εσωτερικό που ενημερώνει τον κόσμο ότι συμμετέχει στην δράση με τα αντίστοιχα προιόντα/υπηρεσίες και κάνει μια εκτύπωση της αφίσας μας με το διακριτικό της δράσης. Όταν γίνεται μια δωρεά, το μαγαζί κόβει σε ένα διπλότυπο μπλοκάκι την απόδειξη του προιόντος “σε αναμονή” που έχει εισπράξει και δίνει το λευκό χαρτάκι στον πελάτη που έκανε την δωρεά.

 Στη συνέχεια όταν ένας ωφελούμενος ζητήσει το προιόν “σε αναμονή” η επιχείρηση κόβει κανονική απόδειξη από την ταμειακή και δίνει το προιόν. Τόσο απλό. Ελάτε να κάνουμε παράδοση σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας την αλυσίδα αγάπης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας στο fb Σε Αναμονή, το instagram se_anamoni ή καλέστε μας στο 6909148182. "

Δείτε εδώ την λίστα με τα καταστήματα ή τις υπηρεσίες που βρίσκονται σε αναμονή σε όλη την χώρα. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.