Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

«Χάρισε Ζωή», την Τρίτη 3 Ιουλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

9

Την Τρίτη 3 Ιουλίου, μια ευχάριστη και διαδραστική εκδήλωση, θα λάβει χώρα, στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ με στόχο την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Η ομάδα « Χάρισε Ζωή» καλεί τους πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν από τις 15.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, σε μία
δράση γεμάτη αθλητισμό, μουσική και χορό αλλά και έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού των οστών.
Πρόγραμμα της εκδήλωσης:
  • Το περίπτερο του “Χάρισε Ζωή” θα είναι στη διάθεση του κόσμου για ενημέρωση και δειγματοληψία από τις 15:00 έως τις 22:00.
  • Τη μουσική ατμόσφαιρα θα αναλάβει ο Dj Le Croque.
  • Στις 7:30μμ και για μια ώρα “ο φάρος” θα φιλοξενήσει τις μπαλαρίνες της σχολής χορού “Stavridou Dance & Pilates Center”
  • Στις 8:00μμ οι “Fortissimο” το ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, θα παίξει διασκευές κλασικής και μοντέρνας μουσικής.
  • Στις 21:30 η ένταση ανεβαίνει με το μάθημα του Boot camp, ένα intro από το τμήμα της Boot camp Leader Hara Liokos Lazarou, που συνδυάζει έντονη μουσική και bodyweight ασκήσεις. Ενώ όσοι έχουν εγγραφεί μέσω της φόρμας που υπάρχει στη σελίδα του Facebook, μπορούν να συμμετέχουν στο Free Open Boot Camp Training, στο οποίο θα συμμετέχει και η Eiri Zah.
  • Την εκδήλωση υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους στην καμπάνια προώθησης των social media η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, η Αποστολία Ζώη, η Χριστίνα Κολέτσα, η Εβίνα Μάλτση, ο Γιώργος Μαύριδης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μαρία Χόλεβα.
Λίγα λόγια για το «Χάρισε Ζωή»
Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως λευχαιμία (τον πιο συνήθη καρκίνο στα παιδιά).
Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς θα έχουν ελπίδα ζωής αν βρουν συμβατό δότη για να κάνουν μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Kάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό: Εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο.
Η δωρεά γίνεται μέσω αίματος και μόνο αν βρεθείτε συμβατοί με ασθενή. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά.
7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.