Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

"Έφυγε" από την ζωή ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Θεσσαλονίκης Χρήστος Καραγκιόζης

Η διαχείριση και τα μέλη της ομάδας  "Νεφροπαθείς  και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας" εκφράζουμε την λυπη μας για τον θάνατο του κ. Καραγκιόζη. Το έργο του , όλα αυτά τα
χρόνια, τεράστιο. Πρόεδρε, μεγάλο το κενό που αφήνεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου νεφροπαθών Θεσσαλονίκης:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου σε ηλικία 54 ετών ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Καραγκιόζης Χρήστος.

 Ο Κύριος Καραγκιόζης Χρήστος διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών.

 Ο κύριος Καραγκιόζης ήταν εξαιρετικά δραστήριος και αγωνιζόταν διαρκώς με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών, την αναβάθμιση των συνθηκών στα νοσοκομεία και τις μοναδες νεφρού, την διασφάλιση της ποιότητας της αιμοκάθαρσης, την προάσπιση των δικαιωμάτων καθώς και την διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 16.30 στα κοιμητήρια "Αναστάσεως του Κυρίου" στο 5οχλμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης . Η οικογένεια του προέδρου επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Νεφροπαθων Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.