Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Δώρο ζωής για την 7χρονη Περσεφόνη - Βρέθηκε δότης έγινε η μεταμόσχευσης

Βρέθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια και κινητοποίηση συμβατός δότης σε χώρα της Ευρώπης και έγινε μεταμόσχευση μυελού των οστών στην 7χρονη Περσεφόνη που κατάγεται από τη Λέσβο.

 Την περιπέτεια της μικρής Περσεφόνης μαζί με την καμπάνια που είχε
ξεκινήσει για την εύρεση συμβατού δότη έκανε γνωστή στη Λέσβο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης, ο οποίος απηύθυνε πολλές φορές έκκληση στους νέους ανθρώπους της Λέσβου να δώσουν λίγο σάλιο ταυτοποίησης για την μικρή Περσεφόνη.

 Σήμερα το απόγευμα η πρόεδρος του Συλλόγου έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή εξέλιξη με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Το πιό όμορφο νέο!!!Βρέθηκε συμβατός δότης με τη μικρή Περσεφόνη. Γνωρίζουμε μόνο ότι είναι Ευρωπαίος.Ήδη έγινε η μεταμόσχευση.

Τα πλήρη στοιχεία του θα τα γνωρίζουμε μετά από ένα χρόνο όπως ορίζει το πρωτόκολλο” ενώ παράλληλα η κα Ζερβού έστειλε και το δικό της μήνυμα στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του συλλόγου δηλώνοντας: “Εμείς συνεχίζουμε!!!Τίποτα δεν πάει χαμένο…”

 Σε δικό της μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΑΜ, Αφροδίτη Γιαννέλλη ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν στοματικό επίχρισμα (σάλιο) και τόνισε: “Συνεχίζουμε τη προσπάθεια που αρχίσαμε για να θωρακίσουμε τους κατοίκους του νησιού μας.


Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν πάει χαμένο αρκεί να το θέλουμε και να πιστεύουμε σε αυτό. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας! Από το Πλωμάρι έως τη Μυτιλήνη και στο υπόλοιπο νησί, τα καφενεία και τα καφέ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, τις επαγγελματικές σχολές, κάθε απλό συμπολίτη μας και σε κάθε σημείο που μπορεί να σκεφτεί ανθρώπου νους τα μέλη, οι εθελόντριες και οι εθελοντές του ΣΕΑΜ είμασταν εκεί… με τις μπατονέτες για να σώσουμε ασθενείς.

Γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί, γινόμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι μαθαίνοντας τούτο το υπέροχο νέο! Ο Μάρτης φέτος τελειώνει με ένα λαμπερό Φως που κρύβει Αγάπη και Δύναμη!”

http://voreioaigaio.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.