Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεφροπαθών Πέλλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12-1-2019 ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στο κοσμικό κέντρο "ΕΠΑΥΛΙΣ". Στην έναρξη της βραδιάς ο πρόεδρός μας κ.Βασίλης Μίσκος καλωσόρισε όλο τον κόσμο και μετέφερε τις ευχές όλων μας για τη
νέα χρονιά στους γιατρούς και νοσηλευτές των μονάδων μας, στους πολιτικούς, τους αυτοδιοικητικούς, καθώς και στους φίλους και εθελοντές μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 Ευχήθηκε επίσης στα μέλη μας το 2019 να λάβουν το ανεκτίμητο δώρο της μεταμόσχευσης. Κατόπιν κόψαμε και την καθιερωμένη  βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς. Η βραδιά κύλησε με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της μπάντας  "ΤΑΞΙΜΙ". Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Πέλλας κ Γ.Καρασμάνης και Γ.Σηφάκης,  ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Δ.Γιάννου και η αντιδήμαρχοι κ.Μ.Κατσάρα Α.Δίου Μ.Σαμλίδης,η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κ.Ν.Ιατρίδου, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Α.Ρυσάφης, Β.Δημητριάδης, Χ.Τσιβόγλου, ο πρόεδρος προστασίας λίμνης Βεγορίτιδας κ.Ν.Μούλας ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γ.Τσεπκεντζής με τους συνεργάτες του, η πρόεδρος ΑμεΑ Γ.Κικίδου, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου κ.Ν.Γκοτζαμάνης, ο Διευθυντής του "Πρότυπου" νεφρολογικού κέντρου ν.Πέλλας κ.Ν.Ζουμπαρίδης, ο διευθυντής της Μ.Τ.Ν. του γενικού νοσοκομείου Έδεσσας κ.Σ.Βασιλείου, το νοσηλευτικό προσωπικό των δύο μονάδων και πλήθος κόσμου!

 Τους ευχαριστούμε πολύ που ήταν κοντά μας για άλλη μία φορά καθώς επίσης και όλους τους φίλους και τους εθελοντές μας που δίνουν το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν απλόχερα τα δώρα του για την λαχειοφόρο αγορά!

 Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο:













                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.