Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Σύρος: Έστειλαν μήνυμα ζωής οι Αστυνομικοί «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών»




Μια ξεχωριστή κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο κτήριο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.
Συγκεκριμένα η δράση »Η Σύρος Αγκαλιάζει το ΟΡΑΜΑ Ελπίδας», (Αληθινές Γυναίκες, cyclades24.gr, IL – Αλίκη Λεονταρίτη Σύμβουλος Εκδηλώσεων) εκπροσωπώντας το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ του Συλλόγου φίλων παιδιών με
καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, στη Σύρο, παρευρέθηκε την Παρασκευή 29/6/2018 στο κτήριο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για ενημέρωση και εγγραφή Δοτών Μυελού των Οστών.
Ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες που προσήλθαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Με αυτή τη δράση – πράξη ανθρωπιάς, πέραν της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για νέα μέλη δότες, η ΕΛ. ΑΣ αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά στην κοινωνία την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά προς το συνάνθρωπο, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.
Τα μέλη της ομάδας δράσης <<Η Σύρος αγκαλιάζει το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ>> ευχαριστούν θερμά, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου ,Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Γεωργακάκο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων, κ.Δημήτρη Αυγερινό καθώς επίσης και όλο το προσωπικό των υπηρεσιών τους , για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».
Με τη στήριξη και τη φιλοξενία της δράσης μας ,αναδεικνύεται έντονα η κοινωνική ευαισθητοποίηση τους και η αξιοποίηση της έτσι ώστε το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο εκτός από ελπίδα να γίνεται και ζωή!
Επισημαίνεται ότι όποιος πολίτης επιθυμεί μπορεί εξίσου να συμμετάσχει και να καταγραφεί στους υποψήφιους εθελοντές των δοτών του μυελού των οστών. Η συμβολή είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια αυτή. Μπορείτε νε ενημερωθείτε και να κάνετε την εγγραφή σας ,στα μικροβιολογικά εργαστήρια των συνεργαζόμενων με τη δράση μικροβιολόγων κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΤΟΥΒΑΣ στην πλ. Ηρώων κτήριο ΔΟΥ Σύρου και Τζανίνη-Τρίντζαλη Κατερίνα στην οδό Νεωρίου στην Ερμούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.