Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Εγκαινιάζεται η πρότυπη νεφρολογική μονάδα «Άγιος Παντελεήμων» Λασιθίου στην Ιεράπετρα

Κοντά στους αιμοκαθαιρόμενους με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό - φωτογραφία απο hxonews.grΚοντά στους αιμοκαθαιρόμενους με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό - φωτογραφία απο hxonews.gr
 
Η νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού «Άγιος Παντελεήμων» εγκαινιάζεται την Κυριακή 17 Ιουνίου στην Ιεράπετρα οπότε θα γίνει και παρουσίαση των εγκαταστάσεων που στεγάζεται η δομή.
 
Οι κ.κ.  Γιώργος Μπουρλάκης  εκπρόσωπος της εταιρίας και Παναγιώτης Δερεζέας γενικός Διευθυντής μίλησαν στον Ηχώ 99,8 για τη νέα  μονάδα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 
Όπως τόνισαν, πρόκειται για ένα πρότυπο νεφρολογικό κέντρο εξοπλισμένο με μηχανήματα  αιμοκάθαρσης νέας  τεχνολογίας που  χρησιμοποιούν το σύστημα διπλής αντιστροφής όσμωσης.
 
Στελεχωμένο  με μια πλειάδα γιατρών που θα είναι κοντά στους ασθενείς όποτε και εάν οι αιμοκαθαιρόμενοι τους χρειαστούν.
 
Η συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ έχει ήδη υπογραφεί ενώ από την πλευρά των αιμοκαθαριζόμενων ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για να εξυπηρετηθούν από την μονάδα από τις περιοχές της Ιεράπετρας, της Σητείας, την Ψαρή Φορά , τη Βιάννο και αλλού.
Η λειτουργία της μονάδας ανοίγει τους δρόμους για να την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού καθώς αρκετοί επισκέπτες ήθελαν  να έρθουν για διακοπές αλλά δεν μπορούσαν. Και στο κομμάτι αυτό υπάρχει  ενδιαφέρον από αιμοκαθαιρόμενους από άλλες χώρες.
 
Πηγή: hxonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.