Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δράμα: Δωρεά οργάνων από ασθενή νοσηλευόμενο στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου

Ξημερώματα Πέμπτης 15/06/2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, μετά από μαραθώνια προσπάθεια των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος, του Χειρουργείου, καθώς και της μεταμοσχευτικής ομάδας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από
ασθενή νοσηλευόμενο στη Μ.Ε.Θ..
Ο Διοικητής και το ΔΣ του Γ.Ν. Δράμας  ευχαριστούν θερμά όλους τους  Ιατρούς και νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς. Η μεγαλοψυχία των συναινούντων συγγενών την ώρα της οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, βρίσκει αντίκρισμα χάρη στην  παρέμβαση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, η οποία απαιτεί επιστημονική αρτιότητα, εμπειρία, καθώς και μεγάλα ψυχικά αποθέματα.
Το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, του Αναισθησιολογικού, του Χειρουργείου, καθώς και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζουν την απέραντη  ευγνωμοσύνη τους προς τους συγγενείς του δότη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να προσφέρουν ένα δώρο ζωής σε  πάσχοντες και  εύχονται το παράδειγμά τους να ακολουθηθεί και από άλλους συνανθρώπους μας.
Η υιοθέτηση και η διάδοση της δωρεάς οργάνων, βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό  και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.