Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Έλεγχος δικαιώματος επιδότησης δικαιούχων διατροφικού επιδόματος

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ανακοινώνεται ο έλεγχος του δικαιώματος επιδότησης για τους δικαιούχους νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Υπηρεσίας για το β’ εξάμηνο του 2017 και θα διαρκέσει από 01/07/2017 έως 31/07/2017. Η διαδικασία ελέγχου έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των πολιτών και τη διασφάλιση της ορθής καταβολής του διατροφικού επιδόματος.
Κατά τη διάρκεια του ανωτέρω διαστήματος πρέπει να υποβάλλεται αυτοπροσώπως από τον νεφροπαθή/μεταμοσχευμένο, ή τον υπεύθυνο είσπραξης που έχει ορισθεί στην Υπηρεσία, υπεύθυνη δήλωση της οποίας τα σχετικά έντυπα θα υπάρχουν διαθέσιμα στα εξής σημεία:
1) Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Καβάλας (γραφείο 362), 2) ηλεκτρονική σελίδα Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (http://www.pekavalas.eu/menu-ipiresies/menu-pekavalas/menu-ygeias/entypa-ygeias/2770-2015-03-02-13-10-59), 3) σύλλογος νεφροπαθών Καβάλας, 4) Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Καβάλας.
Να σημειωθεί ότι, στην ανωτέρω δήλωση θα πρέπει να δηλώνονται απαραιτήτως τα ακόλουθα στοιχεία: Ότι εξακολουθούν να υπάρχουν οι λόγοι δικαιώματος επιδότησης, ο τόπος μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου, ότι δεν λαμβάνει το διατροφικό επίδομα από άλλη Περιφερειακή Ενότητα, ότι δεν επήλθε ουδεμία αλλαγή από τα αρχικά δηλωθέντα στοιχεία στην Υπηρεσία, για οποιαδήποτε μεταβολή θα ενημερώνεται άμεσα η Υπηρεσία.
Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης, το διατροφικό επίδομα θα διακόπτεται προσωρινά και θα επαναχορηγείται αναδρομικά, μόνο όταν δηλωθούν τα απαιτούμενα στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2513503362 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.