Σελίδες

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Εκδηλώσεις για τη δωρεά μυελού των οστών

Της Ανθής Αγγελοπούλου
Εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργανώνει το Τμήμα Ποιότητας και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του «Θριάσιου» νοσοκομείου με στόχο να ενημερωθούν όσοι επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στις 17.00 μμ στο ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Ελευσίνας και την
Παρασκευή  7 Απριλίου 2017, στις 19.00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας και  περιλαμβάνουν εισηγήσεις από τον Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογίας κ. Στέλιο Γραφάκο, τ. Συντονιστή Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και από άλλον Εκπρόσωπο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ.
Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Παλαιορούτης, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» αποτελεί  έναν βασικό πυλώνα περίθαλψης της Δυτικής Αττικής αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Κοινό όραμα όλων είναι να αποτελέσει η Υγειονομική Μονάδα ένα σύγχρονο οργανισμό φροντίδας υγείας και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του πληθυσμού που εξυπηρετεί.
Σε αυτό το πλαίσιο και με μοναδικό στόχο να δοθεί μια ελπίδα ζωής στα παιδιά αλλά και σε μεγάλους με απειλητικά για τη ζωή τους αιματολογικά νοσήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται με μεταμόσχευση, η Διοίκηση του Νοσοκομείου πήρε την πρωτοβουλία, μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή δράση στο νοσοκομείο και στο ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Ελευσίνας, να οργανώσει και τη φετινή χρονιά, σε συνεργασία με φορείς της περιοχής του Θριασίου πεδίου, σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων - ευαισθητοποίησης κοινωνικών ομάδων για την «Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.