Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

«Δώστε απαντήσεις στους νεφροπαθείς»

Την επαλήθευση ή τη διάψευση του δημοσιεύματος της «Ε» (φύλλο Παρασκευής) με την επιστολή του προέδρου νεφροπαθών Λάρισας ιερέα Γεωργίου Ντάρδα, προς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών, σχετικά με την «εξαφάνιση» δωρεάς 800.000 ευρώ ενός
νεφροπαθούς πολίτη για μηχάνημα αιμοκάθαρσης στο
Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ζητά με αναφορά του προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.
Οι νεφροπαθείς της Λάρισας και ολόκληρης της χώρας δικαιούνται να έχουν ποιότητα ζωής επισημαίνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, που τονίζει στον υπουργό αλλά και στον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη την υποχρέωσή τους να απαντήσουν στους ανθρώπους αυτούς που καθημερινά δίνουν μάχη για τη ζωή τους τι απέγιναν τα χρήματα της δωρεάς. Την αγωνία τους άλλωστε επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης και τον τεράστιο αγώνα που δίνουν μέσα στα Νοσοκομεία, περιγράφει με τον πλέον «ζωντανό» λόγο του ο πρόεδρος των νεφροπαθών Λάρισας στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην «Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.