Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί πασίγνωστος προπονητής


Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί πασίγνωστος προπονητής


Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
O κόουτς της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και πρώην των Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενημέρωσε το κοινό ότι θα υποβληθεί σε διαδικασία μεταμόσχευσης νεφρού από τις
30 Ιουλίου και ότι δεν θα μπορέσει να οδηγήσει την εθνική ομάδα στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση του προπονητή Vujosevic έχει ως εξής, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας:
“Πληροφορώ το κοινό ότι από χθες (σσ 25/07) έχω λάβει πληροφορίες ότι η διαδικασία της μεταμόσχευσης ενός νεφρού στον οργανισμό μου θα ξεκινήσει στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Κάπως έτσι, στις 30 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν οι δοκιμές, από τις οποίες εξαρτάται το εάν θα γίνει η μεταμόσχευση”.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα περιμένω αυτήν την διαδικασία και δεδομένου ότι γνωρίζω την πολυπλοκότητα ολόκληρης της κατάστασης, θέλω να γίνει γνωστό ότι αυτή η επιχείρηση δεν μπορεί να καθυστερήσει αλλά και το γεγονός ότι συμπίπτει με τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα με αφήσει ήρεμο.
Για το λόγο αυτό, θέλω η ηγεσία της Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας κατά τη διάρκεια της απουσίας μου στο νοσοκομείο και της περιόδου αποκατάστασης.
Αναμένω από τους παίκτες να κινητοποιηθούν ουσιαστικά, και όχι δηλωτικά, για τα επερχόμενα παιχνίδια.
Για αυτή την κινητοποίηση, το πρώτο βήμα είναι να απαντήσετε στην κλήση να παίξετε για την εθνική ομάδα. Περιμένω να δείξουν πίστη στο μπάσκετ με τις ενέργειές τους και να κάνουν πατριωτικές δηλώσεις μόνο όταν έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση.
Εφόσον γνωρίζω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και της διαδικασίας, καθώς και τη διάρκεια της μετεγχειρητικής ανάκαμψης, προτείνω στους ανθρώπους που οδηγούν την Ομοσπονδία προς το συμφέρον της εθνικής ομάδας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και τις ευθύνες τους, να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω στρατηγική”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.