Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολο το παρκάρισμα στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφία από την κατάσταση που επικρατούσε χθες το πρωί στην είσοδο της μονάδας τεχνητού νεφρού, στη νότια πλευρά του μεγάλου κτηρίου του νοσοκομείου Καβάλας. Είναι φανερό ότι παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχουν κλείσει την πρόσβαση στην είσοδο της μονάδας με αποτέλεσμα να
ταλαιπωρούνται όσοι εκείνη την ώρα προσέρχονται ώστε να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση.
Πολύ δε περισσότερο, εκείνοι που για να φτάσουν για το προγραμματισμένο τους ραντεβού στη μονάδα χρησιμοποιούν ταξί. Πολλές φορές έχει διαπιστωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που τελευταία παρατηρείται καθημερινά, περίπου από τις 10:00 το πρωί έως το μεσημέρι, ωστόσο δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Το νοσοκομείο Καβάλας ενημερώνει την ιδιωτική εταιρείας φύλαξης, το προσωπικό της οποίας φαίνεται ότι δεν επαρκεί για την τήρηση μέτρων κυκλοφοριακής φύσεως και στη νότια πλευρά του νοσοκομείου.
Αυτό σημαίνει ότι ένα αυτοκίνητο δεν καταφέρνει να φτάσει μέχρι την είσοδο της μονάδας τεχνητού νεφρού. Οι ασθενείς, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες, πρέπει να περπατήσουν κάποια μέτρα ώστε να εισέλθουν στη μονάδα. Ποιοι όμως παρκάρουν στο σημείο τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να ενοχλούν; Πολλές φορές πρόκειται να επισκέπτες του νοσοκομείου οι οποίοι αφού δεν μπορούν να σταθμεύσουν κάπου αλλού χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους. Άλλες φορές πρόκειται για προσωπικό του νοσοκομείου.
Ενώ άλλες φορές πρόκειται για τους ίδιους τους ασθενείς της μονάδας, οι συγγενείς των οποίων τους μεταφέρουν για την αιμοκάθαρση και σταθμεύουν αντικανονικά ενοχλώντας την ελεύθερη πρόσβαση. Οι συγγενείς αποχωρούν από το νοσοκομείο με το αστικό λεωφορείο κι επανέρχονται έπειτα από τέσσερις ώρες ώστε να παραλάβουν το συγγενικό τους πρόσωπο.
Είναι γνωστό ότι στο νοσοκομείο Καβάλας επικρατεί γενικότερο πρόβλημα με τη στάθμευση των αυτοκινήτων. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση το πρόβλημα έχει παραγίνει. Χρειάζεται να μπει μια τάξη, όπως άλλωστε υπάρχει στο τμήμα από την κεντρική πύλη έως την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

https://www.proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.