Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Δωρεά Καρέλια για 18 νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε μία ακόμα σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας προχώρησε η “Καρέλια Α.Ε.”.
Η μεσσηνιακή καπνοβιομηχανία δώρισε το ποσό των 50.000 ευρώ για την προμήθεια 18 πολυθρόνων αιμοκάθαρσης για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η δωρεά αυτή έρχεται ως συνέχεια των 30.000 ευρώ για την
ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας στη μνήμη του αείμνηστου τεχνικού διευθυντή της εταιρείας Γιάννη Μπουσούνη.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος με αφορμή τη νέα δωρεά δήλωσε: «Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Καρέλια Α.Ε.”. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχής της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο όλων μας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά. Με τη σημερινή της δωρεά προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Σε συνδυασμό με την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης και την αντικατάσταση του συστήματος επεξεργασίας νερού, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού εκσυγχρονίζεται πλήρως. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της καπνοβιομηχανίας “Καρέλια Α.Ε.”».

https://www.eleftheriaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.