Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛ. ΑΝΤΙΠΕΡ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Συνάντηση μεταξύ της Προέδρου του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κας Δέσποινας Οτουντζίδου και του Προέδρου του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι» κου Βασίλη Μίσκου, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα στο
γραφείο που  διατηρεί ο νεοσύστατος Σύλλογος επί της οδού Γεωργίου Πέτσου 5, Σκοπός της συνάντησης ήταν το ενδεχόμενο στα πλαίσια του κοινωνικού προφίλ που διατηρεί επί σειρά ετών το Εδεσσαϊκό Θέατρο, να στηρίξει οικονομικά το νεοσύστατο Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι» μέσω μίας δράσης του, αίτημα το οποίο έγινε με ευχαρίστηση αποδεκτό από τα μέλη του Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.
Έχοντας προγραμματισμένες παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή με το έργο «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ», το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ώστε τα έσοδα από την παράσταση της πρεμιέρας (Κυριακή 29 Οκτώβρη) να διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι».
Αγαπητοί συνδημότες, σας καλούμε να γίνετε κοινωνοί αυτής μας της απόφασης και να στηρίξετε έμπρακτα αυτή μας την πρωτοβουλία με την παρουσία σας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Πέλλας κα Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της την Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Δέσποινα Οτουντζίδου, μέσα σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα. Στην διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, η κα Αηδονά αφού ενημερώθηκε εκτενώς για την δημιουργική πορεία του συλλόγου καθώς και για τρέχοντα θέματα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο άμεσο μέλλον, συνεχάρη την Πρόεδρο του Δ.Σ. για την εθελοντική προσφορά των μελών του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την προοπτική συνεχόμενης δράσης του συλλόγου έτσι ώστε το Εδεσσαϊκό Θέατρο να εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ανάδειξης του Πολιτισμού στην πόλη, γεγονός που αδιαμφισβήτητα αποδεικνύει επί 38 ολόκληρα χρόνια, ενώ παράλληλα η κα Αηδονά επισήμανε την επιβεβλημένη, αναγκαία και απαραίτητη υποχρέωση στήριξης της Περιφέρειας σε φορείς που προάγουν Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.