Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αχαΐα: Μεγάλες ανάγκες για αίμα - Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του ΠΓΝΠ σας περιμένει στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στην προσπάθειά του για ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα, διοργανώνει εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στην πλατεία Γεωργίου, σε συνεργασία με τον
Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», τον Αχαϊκό Σύλλογο Πασχόντων με Μεσογειακή Αναιμία, και με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Οι ανάγκες για αίμα είναι ίσως μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά και σε αυτό συνέβαλλε αρνητικά ο αποκλεισμός κατοίκων περιοχών της Δυτικής Αχαΐας και της Ηλείας από την εθελοντική αιμοδοσία.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου από χθες Τρίτη 19/09/2017 και θα παραμείνει εκεί εως την Παρασκευή 22/09/2017 και ώρες από 9.30π.μ – 1.00μ.μ και 5.30μ.μ – 8.30μ.μ (εκτός απογεύματος Τετάρτης).
Γνωστοποιείται πως ταυτόχρονα με την αιμοληψία θα γίνεται και ενημέρωση για την εθελοντική δωρεά αιμοπεταλίων και μυελού των οστών.
 Γιάννης Πομώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.