Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

28οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ αιμοκαθαιρομένων και μεταμοσχευμένων 2016



9cd9ab49-a


28οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ αιμοκαθαιρομένων και μεταμοσχευμένων 2016
Μια εβδομάδα μετά την Παγκόσμια ημέρα νεφρού ( 10 Μαρτίου) ξεκινούν φέτος οι Πανελλήνιοι αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων. Στόχος των αγώνων είναι να προβληθεί η ΙΔΕΑ της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ως υπέρτατη πράξη αλληλεγγύης προς τους
εκατοντάδες συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Επίσης, η προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στους αιμοκαθαιρόμενους και μεταμοσχευμένους Έλληνες ως αγαθό ποιότητας και μακροβιότητας ζωής. Τέλος, ο ευγενής συναγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων αθλητών.
Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση-περιτοναϊκή κάθαρση ή έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση οργάνου σώματος. Μέσα από τους Πανελληνίους αγώνες, που αποτελούν συνάμα και αγώνες πρόκρισης για τους 8ουςΠανευρωπαϊκούς Αγώνες, θα συγκροτηθεί η Ελληνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Φιλανδία τον Ιούλιο.
Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις 80, και έτσι πολλοί συμμετέχοντες από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καβάλα, Νάουσα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Χαλκίδα, Λάρισα και άλλες περιοχές της χώρας θα βρεθούν και πάλι στους αγωνιστικούς στίβους του αθλητισμού αυτή τη φορά, καθώς βρίσκονται καθημερινά στον μαραθώνιο της ζωής. Οι αθλητές μπορούν να αγωνιστούν σε ατομικά ή ομαδικά αγωνίσματα και ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία στα παρακάτω αθλήματα: Επιτραπέζια αντισφαίριση, κολύμβηση, στίβος, bowling και για πρώτη φορά φέτος στην ποδηλασία.
Προσκαλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν της προσπάθεια των αθλητών με την ενεργό παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Άφιξη των αθλητών στο ξενοδοχείο  POLIS GRAND HOTEL
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
11:00  BOWLING ILION BOWLING – ESCAPE CENTER Λ.Δημοκρατίας 336, Ίλιον
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
08:30 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΤΑ
09:00 ΣΤΙΒΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
11:00 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ  Αίθουσα Α.Σ.Λέοντες Πειραιά – Πύργος Πειραιά
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Αναχώρηση Αθλητών
Την διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει φέτος ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών που είναι εκπρόσωπος σύλλογος της Ελλάδας στην Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ομοσπονδία Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων (www.etdsf.org) σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση κατά την διάρκεια των αγώνων στην σελίδα του Σ.Α.Ν. στο facebook

http://www.newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To nefropatheis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.